torsdag 17 september 2009

Mindy


...föddes den 3. januari 2007, samma dag som jag fick reda på att jag var allvarligt sjuk. Vi hade så där smått börjat fundera på hund igen och visste vad vi ville ha och hade surfat omkring på olika kennlars hemsidor. Följande dag reserverade vi henne. Vi satte oss kring köksbordet och sa åt barnen att vi hade två nyheter; en god och en dålig och frågade vilken de ville höra först. De ville höra den dåliga först... Men sedan blandades sorg- och glädjetårar om vartannat då vi kunde meddela att vi skulle få en hund till familjen!

Vi är kanske inte de mest målmedvetna hundägare men jag tycker att det ändå kan vara härligt med den här lilla personligheten. Visst kan vi bli nästan galna på att hon envisas med att gläfsa åt det mesta som rör sig, men man kan också smittas av lyckan som hon utstrålar när hon får springa fritt i naturen. Och springa kan hon nästan hur länge som helst, speciellt när vi är ute på vår holme. I somras blev hon också en riktig badbrud!



Hon är inte den mest skolade hunden men ibland räcker det med att vara söt...

1 kommentar:

  1. Vad fin hon är Mindy! En ny värld har öppnat sig för mig då vi "väntar vovve". Man har fått ett nytt diskussionsämne med vänner och arbetskamrater. Fascinerande att se hur hundägarna är fascinerade av sina hundar! Ha en bra dag!

    SvaraRadera